GalerijaLokacija in kontaktZaposleniSloveninaEnglish
Center odlinosti NAMASTE
ONas
Aktualno
Oprema
Dosezki
Partnerji
MedijiONas
ZaStudente
Keramini mikrosistemi
Zaite
Senzorski sistemi
Mehki kompoziti
Bio materiali
Projekti novih monosti

 

AKTUALNO 2010 / Novice 2010   Napovedovali smo  

2.-3.12.
2010
NOVA GENERACIJA KERAMIČNIH SENZORJEV TLAKA
Keramični senzorji tlaka, ki so bili predstavljeni na 5. slovenskem forumu inovacij, so plod sodelovanja znanosti, neprofitnega razvojno-raziskovalnega sektorja in prodornega podjetništva. Novost je na forumu predstavljal Darko Belavič iz podjetja HIPOT-RR, ki je vključen v Center odličnosti NAMASTE. Sodeloval je tudi na okrogli mizi.
Več »

 

29.10.2010 CENTER V PRILOGI ČASNIKA FINANCE
Razpis za vse stopnje študentov naravoslovja, ki ga Center odličnosti NAMASTE objavlja danes v prilogi časnika Finance (namenjena je prav predstavitvi Centrov odličnosti v Sloveniji) poziva k sodelovanju in morebitni zaposlitvi tiste perspektivne raziskovalce, ki želijo za reševanje izzivov povezovati več znanstvenih področij. Multidisciplinarnost je ena od pomembnih prednosti dela v laboratorijih centra, kjer lahko študenti, raziskovalci, raziskovalci iz podjetij vselej stavijo tudi na pomoč doktorjev znanosti z različnih področij.

 

25.10.2010 SREČANJE S PODJETJEM ISKRA TELA
Vodje vseh 6 razvojno-raziskovalnih projektov Centra odličnosti NAMASTE so se na današnji razvojni konferenci s predstavniki partnerja, podjetja Iskra Tela, z možnostmi za poglabljanje sodelovanja na področju novih materialov in tehnologij. Implementacija znanj s področja razvojnih projektov centra je možna v razvoju optoelektričnih senzorjev, jeder in EMI filtrov, ki jih proizvaja Iskra Tela.

 

21.10.2010 MATERIALI PRIHODNOSTI V DRŽAVNEM ZBORU
Materiali še kar osvajajo svet – tak je naslov predavanja, ki ga je v okviru projekta Znanje žanje danes izvedla direktorica Centra odličnosti NAMASTE, prof. dr. Marija Kosec. Predavanja Znanje žanje v veliki dvorani Državnega zbora so namenjena tako poslancem kot drugim obiskovalcem.
Več »

 

20-21.10.
2010
KONFERENCA SEMTO: SENZORJI IN AKTUATORJI
Tehnološki center SEMTO je skupaj s Centrom odličnosti NAMASTE in strokovnim društvom MIDEM pripravil že tradicionalno konferenco Senzorji in aktuatorji. Udeleženci predstavljajo novosti in lastnosti senzorjev in aktuatorjev ter pomembnejše ključe razdelitve senzorskih in aktuatorskih družin. Poseben poudarek je namenjen najnovejšim dosežkom na področju senzorskih struktur, lastnostim inteligentnih senzorjev, aplikacijam senzorjev in aktuatorjev v mikroelektroniki in možnostim uporabe na novih področjih. Konferenci predseduje prof. dr. Marija Kosec, direktorica Centra odličnosti NAMASTE.
Več: Program konference

 

 
Partnerji: 
 
 

Vstop v intranet

O CENTRU

       Predstavitev
Imenik zaposlenih
| KONTAKTI

   Lokacija
Piite nam
| OBJAVE

Publikacije 
  Za medije 
Piite nam